Modele flokesh te shkurta per femije

Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. KY mdoel përveçse i bukur NUK do të shkatërrohet nëse dilni në Shi, sepse flokët do të jenë vetë të valëzuara dhe të lagura! KY është ntelligent i modeleve të pasarelave Amerikane. Merrni Edhe Ju një pamje të tillë. KY është një modèle që kërkon ta mirmbani. Sa më shumë ta ngrini pjesën e balukes për të theksuar ruiner e SAJ, AQ më bukur do të dukeni. Ka dalë një Model i ri i flokëve ombre, duc përdorur tashmë ngjyra të errëta, JO më bjondet e hapura. Kaçurrela, kaçurrela dhe Vetëm kaçurrela. Mund të dukeni Retro si në Vitet 80 por Edhe moderne e përshtatshme për kohët e sotme. Shpesh prindërit gabojnë Kur Probajmo Puna Tek çështja e sigurisë së BeBit gjatë udhëtimeve me makinë. Rreth 40% e pneu…

JO të drejta dhe JO shumë kaçurrela, por diçka në mes të të dyjave. Kjo valë e re NUK është shumë Elegante, por NUK është As e çrregullt. Duke qenë se motra IME e Vogël Tani është në gjimnaz, më kërkon vazhdimisht këshilla për ruiner më të shpejtë që Mund të bëjë në mëngjes. Dhe meqë AJO më mësoi DISA gjëra MBI modën, Mendova t`i JAP DISA këshilla. KY është një nga Modelet Retro, i risjellë në kohët moderne. 2019 po Shkon DISA Dekada pas, kështu që do të Vini sëirish në punë bigutinat. Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten. Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. KY modèle flokësh është me të Vërtetë modeli Tipik i një dite që përton të merresh me flokët e tu.

Kurdo Herë që vonohesha, vishja një pulovër të Gjerë dhe të rehatshme dhe e kombinoja me një gërshet të lirë dhe JO shumë Klasik. Flokë të ngjashme me ATO të rrumbullakëta, të përmendura më sipër, por JO Deri të Qafa, Pak më të gjata. Flokët JO shumë të gjatë janě perfektë për këtë stilim me furçë nga jashtë. Baluke që vijnë Duke u shkallëzuar Deri në gjatësinë e pjesës së Parme të flokut KY modèle rikthehet sëirish në modë, por bëjeni topuzin tuaj më të vogël, duc lënë një pjesë të flokut të pakapur. Këtë pjesë bashkojani topuzit Duke bërë një gërshetë, APO diçka që të duket ndryshe nga pjesa tjetër. Pasi i ndani flokët Kapini Bisht, dhe Mund t`i „shkatërroni“ Pak majat e bishtit. Për ATO që NUK kanë shumë volum, një Truk i mirë do të Ishte kthimi je flokëve nga Brenda. Kjo do t`i bëjë të duken me më shumë volum. Ndërsa Edhe viti 2018 provoi se Ishte një vit Stil për tendencat e flokëve. Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht.

Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. Braktisni elegancën e gjysheve në favor të paletave të ngrohta Duke Anuar më tepër nga ngjyrat e ngrohta. E rëndësishme është të ketë shkëlqim, Mund të jetë një e kuqe e ndezur, ngjyrë Dielli, mjafton një ngjyrë e ngrohtë.

Comments are closed.